Zadržaní a obvinení vykrádači chát, zadržaný 14 ročný zlodej

12.01.2007 Celý región

Zadržaní a obvinení vykrádači chát:\r\nSabinovskí policajti zo skráteného vyšetrovania včera zadržali a obvinili z trestného činu krádeže dvoch mužov (40r. a 2...
Zadržaní a obvinení vykrádači chát:
Sabinovskí policajti zo skráteného vyšetrovania včera zadržali a obvinili z trestného činu krádeže dvoch mužov (40r. a 21r. ) z Jarovníc, okr. Sabinov.

Obaja obvinení, ktorí už boli v minulosti viac krát súdne trestaní, sa v novembri minulého roku vlámali do troch chát v sabinovskej záhradkarskej oblasti Baluvka. Poškodením zariadenia a krádežou rôznych veci, ako boli napríklad rádiomagnetofón, kuchynský príbor, predlžovacie káble, pracovné náradie či kuchynský varič, spôsobili poškodeným majteľom celkovú škodu 48 400. - Sk.
Po zadržaní boli obidvaja umiestnení do cely policajného zaistenia bol spracovaný návrh na ich vzatie do väzby.

14 ročný zlodej skončil v rukách polície:
Policajti zo skráteného vyšetrovania vo Svidníku vzniesli včera obvinenie pre prečin krádeže 14 ročnému Svidníčanovi.
Mladistvý chlapec prišiel 2.1.2007 vo večerných hodinách k jednej zo svidníckych základných škôl a na okne šatne vytrhol mrežu. Následne otvoril nezaistené okno, vošiel dnu a z tam zavesenej bundy ukradol mobilný telefón a peňaženku s finančnou hotovosťou a rôznymi dokladmi. Celkovo spôsobil krádežou a poškodením škodu vo výške 11 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark